Tuesday
8 October 2024

På cykel over indlandsisen
- Foredrag med Cykeldrengene Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen.

Nicklas og Emil inviterer dig med bag kulisserne af TV-hittet, ”På cykel over indlandsisen”. De vil lukke dig helt ind i maskinrummet af den umenneskelige cykelekspedition, som nær havde taget livet af dem. I foredraget kommer du helt tæt på drengene, når de fortæller om deres ekstreme ambitioner, drømme og mål – alt gennem et inspirerende venskab og en udrustet værktøjskasse. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en uforglemmelig aften i absolut særklasse.


Drømmen om det umulige
”Det kan man ikke!”, Sådan lød det fra drengenes uddannelsesvejleder i folkeskolen. Nicklas og Emil drømte om at kunne leve som eventyrer. De har sidenhen cyklet hele jorden rundt, vundet DR-hittet, Alene i Vildmarken og nu sat en ny verdensrekord på indlandsisen. Kapitler, som alle fremhæves i foredraget, ”På cykel over indlandsisen”. I foredraget vil du blive placeret i pulken og tråd for tråd blive en del af cykelekspeditionen over gletsjerspalter, rundt radarstationen DYE 2, over højderykken og ind i et sandt mareridt uden mad og varme.

Et fascinerende mindset
Nicklas og Emil er særligt kendte for deres magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”. Du vil få opskriften på deres positive mindset, når de for første gang vil formidle om ordsprogets kraft. Hvordan kommer man videre, når temperaturen sniger sig ned på -38 grader, når orkanen river i teltdugen, når man ikke får mad og varme, når frostskaderne banker på døren, når man er fanget i teltet uden mulighed for hjælp, eller når cyklen går i stykker? De har svaret. Glæd dig til en rutsjebanetur i følelsernes tivoli, når drengene trækker dig gennem succes og fiasko, problematik og kærlighed - alt formidlet med stor energi og humor.

Nicklas og Emil er nogle af Danmarks mest populære formidlere af eventyr. De lever af deres foredrag og har b.la. optrådt på Smukfest, for nogle af Danmarks største virksomheder samt for gymnasier, efterskoler, højskoler, foreninger mm. De har sågar turneret i Grønland

 

Praktisk information:

Dato: Tirsdag den 8. oktober 2024.
Startsted: Panorama, Fredericia, Prinsessegade 55, 7000 Fredericia.
Starttidspunkt: Kl. 19:00. 

Program:
18:30 Dørene åbner
19:00 foredrag starter
20:00 Pause
21:20 Foredrag slutter.

Tak, og på gensyn!


Du kan se Cykeldrengene følgende steder:

Den 1. oktober i Vejle 
Den 2. oktober i Esbjerg
Den 3. oktober i Middelfart
Den 8. oktober i Fredericia
Den 9. okotber i Aabenraa
Den 22. oktober i Odense
Den 23. oktober i Aarhus
Den 24 oktober i København

Ved køb af billet:
Ved køb af billet bekræfter alle, at de ikke kan få refunderet deres billet.
Ligeledes bekræfter deltagerne af foredraget, at de er indforstået med at fotos, filmoptagelser, interviews, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes uden navns nævnelse. 

 
 Event information
08 October 2024
Panorama Biograferne Fredericia
Prinsessegade 55
7000 Fredericia
Denmark
See map below
Registration closes 7 October 2024 23:00
235 Remaining places
www.cykeldrengene.dk/

 Organiser
Cykeldrengene

In case of questions about the event please contact Cykeldrengene:

kontakt@cykeldrengene.dk
https://www.cykeldrengene.dk/

Cykeldrengene foredrag - Fredericia

  • Panorama Biograferne Fredericia
  • Prinsessegade 55
  • 7000 Fredericia
  • Denmark

Any questions?